login about faq

To prove you're not a spammer, email newuser.lgqa@gmail.com with the subject "Account Request" to request an account.


i am currently trying to set up a Minecraft beta server for me and a few friends to goof around on i am using an computer that's a not the greatest so i don't want to make it public and have it get run down but i have hey0 on it with some mods like Movecraft and when i connect none of them work none of the normal hey0 commands like /time even work and even thought im an admin in users.txt i am not oped i can not figure out why this wont work the server is currently running Ubuntu 10.10 and i cant try with windows because it does not recognize the Ethernet port is this just a problem with ubuntu or is their something wrong with my hey0 mod

asked Jan 12 '11 at 13:44

Monkinto's gravatar image

Monkinto
72191321


Are you running the mod or the normal server_minecraft ?

answered Jan 12 '11 at 14:09

Jackster1337's gravatar image

Jackster1337
8.5k185218303

Yes I was and I finally got it working I just needed to run the no GUI one

(Jan 12 '11 at 15:34) Monkinto Monkinto's gravatar image
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or __italic__
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported


Tags:

×378
×261
×141
×25
×1

Asked: Jan 12 '11 at 13:44

Seen: 2,514 times

Last updated: Jan 12 '11 at 15:34