login about faq

To prove you're not a spammer, email newuser.lgqa@gmail.com with the subject "Account Request" to request an account.


Sites are saying I need to update to Internet Explorer 8, Yet I AM already using Internet Explorer 8. What could cause this?

I do my best to ensure my Windows XP installation is keep safe, secured, patched & updated.

Thanks in advance

asked Mar 09 '11 at 01:18

BlazeEagle's gravatar image

BlazeEagle
1.1k71226


You need to use a different web browser. Try either Chrome or Safari.

answered Mar 09 '11 at 05:53

catchatyou's gravatar image

catchatyou
20.7k90166383

1

He doesn't NEED too. That's what you think he should do. If he likes IE that's fine it's not harming you.

(Mar 09 '11 at 08:18) ryebread761 ryebread761's gravatar image
1

So true. When someone asks about IE people just say switch to another browser, which isn't really answering his question.

(Mar 09 '11 at 16:42) Liam Liam's gravatar image

actually IE is not a browser is a Spyware downloader.

(Mar 10 '11 at 08:52) Patxi Patxi's gravatar image

Internet Explorer then?

Sheesh, sorry for not being so accurate? -.- I didn't know about this 'Spyware downloader'

(Mar 10 '11 at 15:41) Liam Liam's gravatar image

He doesn't necessarily need to, but he definitely should.

(Mar 10 '11 at 15:47) Justin Justin's gravatar image

I never meant to make it seem like he needs to, but I highly recommend switching to a different browser.

(Mar 10 '11 at 16:01) catchatyou catchatyou's gravatar image
showing 5 of 6 show all

Switch to a better browser such as Google Chrome or Firefox. I would suggest the IE 9 beta, but I believe it is not available for Windows XP.

answered Mar 09 '11 at 01:23

Duodave's gravatar image

Duodave
4.6k404998

You may need to fully update Windows to make it recognize it fully or check for an update in IE itself.

answered Mar 09 '11 at 08:59

Ebotman16's gravatar image

Ebotman16
771677383

IE 8 has been having issues with things not being recognized. I've been noticing this with my own website. One minute it works great in IE and another it doesn't. It does however seem to correct itself over time. I would recommend 1)check for any and all Microsoft Updates; 2)Check your list of add-ons and make sure you don't have any running that could be causing conflicts, 3)Try another browser to ensure it's not an issue somewhere else. Best of luck.

answered Mar 09 '11 at 09:27

David's gravatar image

David
3.3k112062

Make sure your time/date is correct, you'd be surprised how many issues this causes!

answered Mar 09 '11 at 17:08

_GTech's gravatar image

_GTech
1.3k162343

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or __italic__
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported


Join Us in the Chat Room

Tags:

×907
×51
×39

Asked: Mar 09 '11 at 01:18

Seen: 2,262 times

Last updated: Mar 10 '11 at 16:24