login about faq

To prove you're not a spammer, email newuser.lgqa@gmail.com with the subject "Account Request" to request an account.


Hi everyone, I don't know if I am the only one, but I just had to switch (temporarily) to my ISP's DNS servers because when I was using OpenDNS the site wouldn't load. Is anyone else having this issue?

asked Mar 13 '11 at 20:50

ThatMacGuy's gravatar image

ThatMacGuy
316293240


I had the same problem but I was using Googles DNS servers. It worked this morning I don't know why it was happening. But I am now back to using Comcasts servers

answered Mar 13 '11 at 20:52

TheTechDude's gravatar image

TheTechDude
17.4k4195305

Ok. Glad to know it's not just me. With OpenDNS it said one of the servers went down. I think that is what is preventing the site from loading with "third party" DNS services.

(Mar 13 '11 at 20:54) ThatMacGuy ThatMacGuy's gravatar image

Google just said that it could not find the site.

(Mar 13 '11 at 20:58) TheTechDude TheTechDude's gravatar image

Ok. And it is still behaving the same way with OpenDNS.

(Mar 13 '11 at 21:05) ThatMacGuy ThatMacGuy's gravatar image

If you could let me know when it changes, that would be great!

(Mar 13 '11 at 21:11) ThatMacGuy ThatMacGuy's gravatar image

I will switch back at some point to see if Google's servers

(Mar 13 '11 at 21:13) TheTechDude TheTechDude's gravatar image

Thank you so much for all of your help tonight TheTechDude. You have been a lifesaver.

(Mar 13 '11 at 21:41) ThatMacGuy ThatMacGuy's gravatar image

No problem, the servers are still not working.

(Mar 13 '11 at 21:46) TheTechDude TheTechDude's gravatar image

Googles DNS servers are now resolving to here again.

(Mar 16 '11 at 17:34) TheTechDude TheTechDude's gravatar image

Ok. Thanks for the info. OpenDNS is back up and running now. My ISP had a little "internet blackout" the other day and I think that also contributed to the problem.

(Mar 17 '11 at 19:56) ThatMacGuy ThatMacGuy's gravatar image
showing 5 of 9 show all

I am currently using Opendns and I am not having a issue.

answered Mar 16 '11 at 22:15

applegeek's gravatar image

applegeek
631384458

That's because it was over the period of a day. It is resolved now.

(Mar 17 '11 at 19:55) ThatMacGuy ThatMacGuy's gravatar image
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or __italic__
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported


Join Us in the Chat Room

Tags:

×53
×48
×3

Asked: Mar 13 '11 at 20:50

Seen: 1,404 times

Last updated: Mar 17 '11 at 19:56