login about faq

To prove you're not a spammer, email newuser.lgqa@gmail.com with the subject "Account Request" to request an account.


Up to this point, LG.net has always worked fine with Safari for me. This morning, I went to comment on one's question, and found that with most questions, if I now click on "add new comment", it opens the comment box about 70% and crashes Safari. Anyone have the same issue, or is it just me? If so, anyone know what might be causing this?


April 8, update:

I found the "cause" of the problem this morning. It started dawning on me that the comment box dropping down wasn't crashing Safari until the live video feed was embedded into the page a while back. That's when I started thinking: "Flash".

Sure as hell enough, I went into the Libraries, and moved the "Flash Player.plugin" and "flashplayer.xpt" file to the desktop ("away" from the plugin folder) and the problem instantly went away. I then tried restarting Safari - still perfect. Rebooted twice, clicked all different comment boxes on several questions, absolutely perfect.

I put the plugin back in......problem. I uninstalled that plugin, and reinstalled Flash (newest version, directly from Adobe) and it still did the same thing.

Anyone else having this Flash/crash issue with Safari either on Lockergnome or elsewhere? (ON a Mac)


April 12, update:

Another Safari/Mac user (sfrancis928) has also had the exact same problem occur. Now that someone other than myself has had this happen, it confirms it's not just something on solely "my" end. At this point, who should be contacted? OSQA or someone else? I have a sneaky suspicion it's got something to do with the video feed, in that Safari can't handle those two particular Flash operations at once, and therefore "Unexpectedly quits"; like the plugin is being used a little "too" much, and just gives out.

asked Mar 18 '11 at 11:43

Rizzy's gravatar image

Rizzy
4.4k194289

edited Apr 12 '11 at 14:23

I am currently running Safari version 4.0.4 and I had no problems with the comment. Of course I only use it for testing my website.

(Mar 18 '11 at 12:29) David David's gravatar image

I'm running 5.0.4 and no problems for me but i'm on a PC, are you running OS X ?

(Mar 18 '11 at 19:16) Daxmau5 Daxmau5's gravatar image

@xPBart woah, I thought everyone hated Safari on PC.

(Mar 18 '11 at 21:29) Liam Liam's gravatar image
2

@Liam Lol, I Love It :D (little bit fanboy xD)

(Mar 19 '11 at 11:18) Daxmau5 Daxmau5's gravatar image

haha I've never tried it, I might do now though :)

(Mar 19 '11 at 16:58) Liam Liam's gravatar image

I am running Safari 5.0.4 for Windows and I don't see a problem with lockergnome.net. May want to reinstall/repair your Safari.

May be different on a Mac

answered Mar 18 '11 at 19:21

kevin's gravatar image

kevin ♦♦
35.8k161317591

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or __italic__
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported


Join Us in the Chat Room

Tags:

×551
×423
×194
×106
×89
×35
×35
×24

Asked: Mar 18 '11 at 11:43

Seen: 1,723 times

Last updated: Sep 23 '11 at 01:20