login about faq

To prove you're not a spammer, email newuser.lgqa@gmail.com with the subject "Account Request" to request an account.


OK so i'm building my computer, and I had everything plugged into my motherboard except a hdd and cd-rom. which it should still recognize a signal for my video card, but it doesn't :( (im building it outside the case first then putting it in the case once i know everything works.) I tried a different video card that i know works because i use it in my other computer. I switched the ram in every possible way even without it. tried it with a hhd and without tried the video card in every slot. tried different monitors and cables.

Motherboard: Asrock p67 extreme4 gen3

Ram: G.SKILL Sniper 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-12800CL9D-8GBSR

video card(the new one): HIS IceQ X Turbo H695QNT2G2M Radeon HD 6950 2GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.1 x16

cpu: core i5 2500k

asked Nov 18 '11 at 15:21

Billboohaggins85's gravatar image

Billboohaggins85
16252629

edited Nov 18 '11 at 16:09


Lol nvm, noob mistake(first timer) forgot to plug in the 12v power connector!

answered Nov 18 '11 at 16:57

Billboohaggins85's gravatar image

Billboohaggins85
16252629

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or __italic__
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported


Tags:

×1,001
×994
×68
×37

Asked: Nov 18 '11 at 15:21

Seen: 1,219 times

Last updated: Nov 18 '11 at 16:57