login about faq

To prove you're not a spammer, email newuser.lgqa@gmail.com with the subject "Account Request" to request an account.


I have recently installed a game and every time I try to play it I get the device as a GDI Generic Device instead of my Radeon x1300/x1550 series card. If I hit play it gives me this error. alt text

asked Apr 03 '12 at 01:18

brandonj's gravatar image

brandonj
121737681

closed Apr 04 '12 at 02:50

Billy%20Aoki's gravatar image

Billy Aoki
3.7k273778

The question has been closed for the following reason "The question is answered, right answer was accepted" by Billy Aoki Apr 04 '12 at 02:50


Well for one, do you have the latest drivers?

Also, try running it in XP mode.

answered Apr 03 '12 at 01:48

Billy%20Aoki's gravatar image

Billy Aoki
3.7k273778

i do have the latest drivers and tried running in xp mode no luck

(Apr 03 '12 at 02:01) brandonj brandonj's gravatar image

All i needed to fix my problem was to update my drivers manually and install catalyst and it works

answered Apr 03 '12 at 23:46

brandonj's gravatar image

brandonj
121737681

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or __italic__
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported


Tags:

×1,427
×815
×578
×450
×86
×32
×20
×2

Asked: Apr 03 '12 at 01:18

Seen: 1,166 times

Last updated: Apr 04 '12 at 02:50