login about faq

To prove you're not a spammer, email newuser.lgqa@gmail.com with the subject "Account Request" to request an account.


So I have an old ML310 G2 server i am trying to install windows server 2008 on it, but i get to the point where it says "No drives found, click Load Driver to install hard drive driver" or something along those lines.... I have read that i Need the SCSI Driver and SAS Driver so I put them on a memory stick with the .sys and .inf files that came with the driver and it would say it's the wrong driver? I am stuck for ideas now it's been bugging me for months! Any help would be appreciated Kieran

asked Oct 28 '12 at 20:46

kierantolley's gravatar image

kierantolley
1111


Trying burning a new disc, I had this issue once and it was just that the disc was damaged. If not then I have no idea

answered Oct 29 '12 at 06:43

Tim%20Fontana's gravatar image

Tim Fontana
16.4k148211390

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or __italic__
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported


Tags:

×261
×214
×3

Asked: Oct 28 '12 at 20:46

Seen: 450 times

Last updated: Oct 29 '12 at 06:43